Cosul dvs. este gol

Categorii
Marci produse

AMMO by MIG Jimenez A.MIG-8624 Airviper Airbrush (0.2mm)

Cod produs: 2074086246

Marca: AMMO

 

Pret: 619.92 Lei

Comanda acum
Livrare in 6-8 zile lucratoare

Comanda acest produs

AMMO by MIG Jimenez A.MIG-8624 Airviper Airbrush (0.2mm)

AMMO by MIG Jimenez A.MIG-8624 Airviper Airbrush (0.2mm)

AIRVIPER a fost conceput special pentru modelatori. Încorporează toate caracteristicile necesare pentru a efectua o varietate de sarcini cu marea precizie cerută de modelatorii de azi:
Gravity Feed Double Action Airbrush

Duza de 0,2 mm. Cană de vopsea de 1,8 ml (1/16 oz).
Inele O PTFE (Teflon).
Componente materiale cu durată lungă de viață
Gama de modele de pulverizare controlabile: linie de creion tehnic de la 0,4 mm la 4,5 cm (0,015" la 1,75")
Scara de atomizare: ~90 microni
Trigger confortabil
Capac de aer protejat cu vârf de suliță reversibil fin pentru o performanță mai bună a aerografului și o curățare mai ușoară în timpul utilizării
Reglarea intervalului de declanșare EasySet
Dimensiunea conexiunii furtunului de aer: 1/8

Acest aerograf vă va permite să lucrați cu orice tip de vopsea, inclusiv acrilice, emailuri, cerneluri, acuarele, lacuri, uretan, grunduri, lacuri, coloranți alimentari și cosmetice, printre alte medii - și să le aplicați cu o precizie de neegalat. Vă recomandăm să utilizați cu o presiune a aerului cuprinsă între 10-20 psi sau 1-1,4 bar.

Vopselele noastre sunt special concepute pentru a fi pulverizate direct din sticlă, deși pentru unele efecte sau tehnici este necesar să adăugați Acrylic Thinner A.MIG-2000 sau Transparator A.MIG-2017. AMMO de la Mig Jimenez are o colecție extinsă de cărți, reviste și alte materiale tipărite disponibile care detaliază exact cum să obții rezultate profesionale de la aerograful tău.

Este timpul să te deosebești de mulțime, să experimentezi bucuria de a mânui un aerograf proiectat de modelator, AIRVIPER fabricat în Statele Unite, cu materiale 100% americane și proiectat după decenii de experiență.
spacer
Website detinut de Hobbyzone S.R.L., CIF: RO43906190, Reg.Com: J40/4540/2021

hobbyzone.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.