Cosul dvs. este gol

Categorii
Produse accesate
Marci produse

»  Lacuri

Green Stuff World 8436574505955ES SPRAY Clear Matt Varnish (400ml)

Cod produs: 8436574505955

Marca: Green Stuff World

 

Pret: 62.40 Lei

Comanda acum
Livrare in 6-8 zile lucratoare

Comanda acest produs

Green Stuff World 8436574505955ES SPRAY Clear Matt Varnish (400ml)

Lac transparent mat 400 ml
Lac mat anti-lucire de înaltă calitate pentru a obține o etanșare uimitoare cu proprietăți care nu îngălbenesc. Ultra-rezistent și cu cea mai bună aderență

IMPORTANT: spray-urile de lac mat se pot albi în cazul în care nu sunt aplicate corect. Sunt spray-uri foarte încărcate, așa că nu trebuie să aplicați mai mult de 2 straturi. Ar trebui aplicat cu mișcări de la stânga la dreapta fără a vă concentra asupra niciunui punct.
În 99% din cazuri, 1 strat de la stânga la dreapta și altul de la dreapta la stânga este mai mult decât suficient.

INSTRUCTIUNI DE FOLOSIRE:

- Agitați bine recipientul înainte de fiecare utilizare.
- Nu aplicați prea multă vopsea într-un singur loc pentru a evita „efectul eyecat” și picurarea. Acest tip de vopsea trebuie aplicat cu oscilatii de la stanga la dreapta pentru a asigura o aplicare constanta si uniforma.
- Țineți aerosolul la cel puțin 20-30 de centimetri distanță de suprafața pe care doriți să o vopsiți. Acest lucru va asigura că vopseaua este distribuită uniform pe întreaga suprafață. Dacă trebuie să accesați zone dificile, vă puteți apropia, dar mutați rapid vopseaua spray pentru a evita acumularea și picăturile.
- Nu aplicati vopseaua de prea departe pentru a evita o suprafata aspra. 
- Spray-urile au gaz propulsor care ar putea deteriora unele materiale plastice dacă sunt aplicate prea aproape.
- Curățați difuzorul după fiecare utilizare prin pulverizare puțină vopsea dar cu sticla complet inversată. In acest fel, va iesi doar gaz care curata tuburile interioare precum si difuzoarele.
spacer
Website detinut de Hobbyzone S.R.L., CIF: RO43906190, Reg.Com: J40/4540/2021

hobbyzone.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.